Fedor Zsuzsanna

Mindannyian koncentrikus körökként tovaterjedő nyomot hagyunk, amely évekig, akár nemzedékeken át befolyásolja mások életét. Hatással vagyunk a közelünkben élőkre, rajtuk keresztül másokra, ahogy a tóban fodrozódnak tova a hullámok.

Irvin D. Yalom

Számomra ez a gondolat írja le legjobban a tanácsadás folyamatát. Minden pillanatban új tapasztalattal gazdagítjuk környezetünket, ahogy mi is többé válunk mások által.

Fedor Zsuzsanna vagyok, okleveles pszichológus, iskolapszichológus, facilitátor és személyközpontú tanácsadó jelölt. Hiszek abban, hogy minden körülmények között bennünk van a fejlődés lehetősége, amelyre támaszkodva harmonikus, teljes életet teremthetünk magunknak.

Mindennapi életünk során megszerzett tapasztalataink nem feltétlenül tűnnek személyünket gazdagító élményeknek. Sokszor inkább olyanok, mint egy kirakhatatlannak tűnő puzzle darabjai. Előfordul, hogy nem tudjuk egyedül összerakni a képet. Munkám során abban segítem a hozzám fordulókat, hogy ezek a tapasztalatok értelmes, egységes keretbe rendeződjenek, amik által többé válhatunk.

Univerzális megoldást, mely mindenkire érvenyes, nem tudok kínálni. Mindenkivel máshogy zajlik a közös munka, hiszen mindenki a saját személyes észlelésmódjával, kifejezésmódjával, szükségleteivel, tapasztalataival érkezik hozzám. Ami mégis közös, az az, hogy a hozzám fordulók feltétel nélküli elfogadással és empátiával találkozhatnak minden ülésen.

Számomra ez az elfogadás a kulcsa a folyamatnak, mely a kirakós utolsó darabját adja. 

A Négyszemközt Pszichológiai Műhely mellett iskolában dolgozom, ahol gyermekekkel, szülőkkel és pedagógusokkal egyaránt együttműködöm. Változatos tapasztalatokat szerzek nap mint nap minden korosztály világából. Így szeretettel várom egyéni tanácsadásra a gyermek, kamasz, illetve a felnőtt korosztály tagjait is.

Keress bátran a következő területekkel kapcsolatban:

  • Életvezetési tanácsadás
  • Önismeret, önértékelés
  • Párkapcsolati kérdések
  • Stressz, szorongás
  • Kommunikáció

Rakjuk össze együtt a kirakóst!

Elérhetőségem: fedor.zsuzsanna@negyszemkoztpszicho.hu