Kollár Balázs

Kollár Balázs vagyok, okleveles pszichológus és neurofeedback tréner.

Úgy gondolom, hogy a másoknak nyújtott támogatás és elfogadás a legfontosabb pillérei annak, hogy biztonságban fejlődjön az emberi szellem és lélek, ezt pedig a pszichológusi tevékenységemben is kiemelten fontosnak tartom. Munkám során a klienssel együtt térképezünk fel olyan érzéseket és gondolatokat, melyekre talán akkor még szavai sincsenek, még megfoghatatlanok számára, és amelyeknek a megértésével, kibogozásával lépésenként közelebb juttathatjuk őt egy boldogabb élethez, melyben ő irányít.

Az embereket életük során elkerülhetetlenül érik rossz élmények, melyek mély sebeket, berögzült viselkedésmintákat okozhatnak. Célom, hogy a klienseim ezeket a mintákat felismerjék, és szakmai segítséggel, egy ítélkezésmentes, biztonságos közegben korrigálják őket, ezáltal kiegyensúlyozottabbá, élhetővé tegyék saját kapcsolataikat, környezetüket, életüket.

Szeretettel várom többek között az életvezetési, gyermeknevelési vagy pályaválasztási kérdésekben érdekelt, párkapcsolati, iskolai, munkahelyi gondokkal küzdő, vagy gyászélmények kapcsán segítséget kereső klienseket. Emellett neurofeedback-trénerként figyelemfejlesztő és mentális teljesítményt fokozó foglalkozásokat végzek 5-99 éves kor közötti kliensekkel.

Jövőkép, szakmai célok: tanulmányaimat fejlődésklinikai szakirányon végeztem, és ennek megfelelően a későbbiekben is a gyermekek és szülők pszichés megsegítése és fejlesztése a szakmai célom. Munkám során kiemelt hangsúlyt fektetek azokra a szülőkre, akiknek gyermeke valamilyen szempontból fejlesztésre szorul, vagy csak egyszerűen más, mint a többiek, és ennek kapcsán szülőként negatív érzésekkel, kétségbeeséssel vagy nagyfokú féltéssel küzdenek a gyermeknevelés frontjain. A későbbiekben klinikai szakképzésben szeretném elsajátítani a gyermekkori mentális betegségek kezelését és diagnosztikáját, ezzel kiegészítve a felnőtt kliensekkel végzett munkámat.

Elérhetőségem: kollar.balazs@negyszemkoztpszicho.hu