Gacsályi Gábor

A nevem Gacsályi Gábor és pszichológus vagyok.

Úgy gondolom, hogy minden találkozás egy olyan társas érintkezés, amelyben minden fél gyarapszik valamivel. A pszichológussal való találkozás egy különleges érintkezés, hiszen egyéb emberi kapcsolataink egészen másról szólnak. Ebben a különleges helyzetben a fókusz a Te érzelmeidre, gondolataidra és valóságodra helyeződik.

Nagy felelősség és egyben nemes kihívás számomra, hogy klienseim megtisztelnek bizalmukkal és a közös munkába vetett hitükkel. Hiszem, hogy minden egyes alkalommal máshogy érkezel és hagyod el a pszichológusi szobát, és ez a változás hétről hétre válik egyre inkább érezhetővé. Hogy milyen ez a változás és mit érint pontosan, azt nagyban meghatározza, hogy mit fogalmazol meg Te magad problémaként és milyen igényeid jelennek meg. Ami kezdetben problémaként értelmezhető, később lehetőségek és célok formájában körvonalazódik. E jelentős kihívás jelenti számomra pszichológusi hivatásom forrását. Hiszek abban, hogy egy olyan úton tudok a segítőd lenni, amely a számodra ideális célok felé vezet.

Munkámról és tanulmányaimról röviden: 2020-ban diplomáztam, jelenleg gyermekvédelmi szakellátásban dolgozom pszichológusként főállásban. Mellette egyetemi óraadó és kognitív viselkedésterápia konzultáns jelölt vagyok, valamint négy üléses serdülő konzultációval is foglalkozom.

Elérhetőségem: gacsalyi.gabor@negyszemkoztpszicho.hu