Pálffy Patrik

Pálffy Patrik vagyok, pszichológus és kutató. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen végzem doktori tanulmányaimat. Amikor a pszichológiát választottam hivatásomként, az a kép lebegett a szemem előtt, hogy ha egy embernek tudok segíteni, akkor már megérte ebbe az irányba menni, és hasznos fogaskerekévé váltam a társadalomnak.

Nem ígérek azonnali megoldásokat és világmegváltó gondolatokat. Egy olyan teret szeretnék Neked nyújtani, ahol minden, ami Te vagy, az elfogadott. Minden élményed, gondolatod és cselekedeted rendben van, és az az egy óra, amit nálam töltesz, csak Rólad szól. Nincsenek tabuk, megfelelés és az Általad hozott témákra fókuszálunk, ahol nem csak a problémák megoldására törekszünk, hanem belecsempészünk egy kis önértékelés- és énhatékonyság-fejlesztést is, hogy sokkal jobban tudj alkalmazkodni a világhoz.

Ha hozzám fordulsz, az azt jelenti, hogy hasonlítunk abban, hogy nem akarjuk a problémákat a szőnyeg alá söpörni és szeretnél fejlődni. Az Önmagadba fektetett idő és energia a leginkább megtérülő befektetés, hiszen nem csak Te érzed jobban Magad, hanem a szeretteiddel való kapcsolataidba is invesztálsz.

Főbb kutatási témáim a szorongás, a depresszió és a nemi identitás (milyen férfinek/nőnek lenni, homoszexualitás, „nem érzem jól magam a bőrömben”), de bátran fordulj hozzám párkapcsolati, önértékelési, kommunikációs vagy pályaválasztási nehézségek esetén is.

Elérhetőségem: palffy.patrik@negyszemkoztpszicho.hu